Kaitnieks-San
Šodien: 24.04.2024
Vārdi: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
[info]kaitnieks rakstīja:


10. Decembris 2008 - 20:33

Kopš bērnu dārza gaitu uzsākšanas, bērns mājās nāk noguris un tēti nogribējies, kā arī pusslims. Tas nogurums nav tā uzreiz jūtams, vienkārši vienā brīdī viņa paņem savu sedziņu, ielien kaut kur dīvāna stūrī un aizmieg. Šodien arī atteicās iet ciemos vai uz veikalu, bet nolikās gulēt savā gultā. Pēc stundas pamodās raudādama - es pat neprasīju, ko viņa grib vai kas kaiš - paņēmu opā. Staigājot ar bērnu uz pleca, jutu, ka viņa mieg ciet, tapēc apsēdies iekārtojos dīvānā spilvenos un ļāvu viņai gulēt ar galvu man uz pleca, ko viņa arī laimīgi aizmigusi darīja.
Lai Jūs mani nepārprastu - man ļoti patīk būt vientuļajam tēvam un es ne mazākajā mērā neskumstu ne pēc bijušajām attiecībām, ne arī mocos izmisīgās alkās pēc jaunām. Tomēr šajā brīdī, kad sēdēju dīvānā pretim izslēgtam televizoram ar pulti 20 centimetrus tālāk, nekā to spēja aizsniegt mana kāja, kaut kur dvēselē iesāpējās, ka nav neviena, kas varētu ieslēgt TV vai uzsegt man un klēpī guļošajam bērnam segu. It kā vienā pusē būtu mēs ar meitu, bet otrā - visa pasaule. Tā nu es tur kādu brīdi pabaudīju negaidīti uznākušo melanholijas vilni, tad izslaucīju asaras no acīm, ar roku sataustīju un atvilku žalūzijas, atstutēju spilvenu pret loga rūti un aizmigu arī pats.

(ir doma)
No:[info]zizii - pizii
Datums:10. Decembris 2008 - 21:04
(Saite)
Tomēr labāk, ka nav, kam palūgt ieslēgt to tv vai atnest segu, nekā, ka pa māju vazājas tas otrs un izliekas, ka neviens cits šeit nav un tavi lūgumi, labākaja gadījumā, tiek ignorēti. Mēdz būt arī tā...

So, turies, vecīt!
(Atcirst)
No:[info]wowow - powow
Datums:10. Decembris 2008 - 21:30
(Saite)
pirmais gads bērnudārzā tas grūtākais. pēc tam jau ir daudz vieglāk.
(Atcirst)
No:[info]diana - piana
Datums:10. Decembris 2008 - 21:30
(Saite)
Vājprāts, pa kuru laiku Tu par vientuļo tēvu esi kļuvis... Tās tak ir pilnīgas šausmas.
(Atcirst) (Pavediens)
No:[info]kaitnieks - paitnieks
Datums:10. Decembris 2008 - 22:13
(Saite)
Jau kopš vasaras. Nav ne vainas, man patīk.
(Atcirst) (Vecākais) (Pavediens)
No:[info]diana - piana
Datums:11. Decembris 2008 - 08:20
(Saite)
Nu ta labi, ka tā, draudziņ. Tu zini, tas mani sašokēja, tas Tavs ieraksts tik sērīgs. Baigi maz tādu Cibā cilvēku, kam es tā reāli līdzi justu, bet Tu tik saprotams liecies, tāds kaut kāds savējais, angļu valodu rubī un lietotājam "elfz" bišķi līdzinies, (ne tikai ārēji garuma dēļ, bet arī tāda veselīgā cinisma dēļ, kas lien neļauties jūtelībai) gribas zināt, ka Tev viss labi un vari nodoties savam veselīgajam cinismam.
(OK, es te pārāk jūtelīgi, es zinu.)
Tu noteikti esi brīnišķīgs tētis.
(Atcirst) (Vecākais)
No:[info]kakjux - pakjux
Datums:11. Decembris 2008 - 14:58
(Saite)
ai, es iedomaajos, cik skaisti juus tur noteikti abi izskatiijaaties..

P.S. Tai Pilseetaa, kur tu dziivo, labaakaa skola ir nevis 1. videne, bet 3.! :) tas taa, priekshdienaam ;)
(Atcirst)

(ir doma)