Kaitnieks-San - Komentāri
Šodien: 19.04.2024
Vārdi: Vēsma, Fanija
[info]kaitnieks wrote:
17. Decembris 2006 - 14:08

Pa radio tikko skanošā abone.lv reklāma lika atcerēties par maniem vakardienas centieniem abonēt paaris žurnālus no turienes. Diemžēl tur būtiskas lietas, kā, piemēram, pievienošana grozam, nestrādā (kaut arī, spriežot pēc .net izstrādes vides, visdrīzāk ir kārtīgu profesionāļu veidota (jā, es dzīvoju stereotipos)). Es beigās abonēju no pasts.lv un aizrakstīju vēstuli uz abone.lv, lai sataisa. Sataisījuši nav, reklāma rij naudiņu, cilvēki vilušies secina, ka abonēt internetā nevar.
Varbūt ir vērts atcerēties, ka veidojot interneta komerciju, sestdienas un svētdienas nav brīvdienas.

P.S. Esmu sliktas lietojamības (usability) upuris. Izrādās, ka, nomainot abonēšanas datumu, grozā tomēr mēģina pievienot, lai arī nomirst ar servera kļūdu. Lai nu kā, pat neesot usability speciālistam pat savas kompānijas ietvaros, varu sniegt dažus padomus:
* Pievienojot laikrakstu un norādot datumus, kas rezultātā nozīmē, ka lietotājs mēģina abonēt uz laiku, kas mazāks par mēnesi, ir jāatgriež atbilstošs brīdinājums. Situācija, kad vienkārši nekas nenotiek, nav pieļaujama.
* Automātiski jāuzstāda sākuma un beigu datumi uz visu nākamo gadu. Tas ir izdevīgi gan lietotājam, kuri lielākoties pasūta uz gadu, gan arī pašam abone.lv, lai vairāk cilvēki izvēlētos pilnu gadu nevis tikai 3 vai 6 mēnešus.
* Mainot datumus, automātiski jārāda uz cik mēnešiem tiks abonēts un par kādu summu bez lapas pārlādes.

Tie ir svarīgākie punkti un šī pirmā konsultācija būs bezmaksas.

(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..