Kaitnieks-San
Šodien: 16.04.2024
Vārdi: Mintauts, Alfs, Bernadeta
[info]kaitnieks rakstīja:


5. Aprīlis 2006 - 00:27

Šodien sāku nopietni apšaubīt idejas par motocikla iegādi saprātīgumu. Acīmredzot palieku vecs. Ja neskaita pilnīgu ignore ātruma ierobežojumiem, arī braucu kā prātīgs onkulis - paskatos spogulī, parādu pagriezienu un griežoties atkal paskatos spogulī. Un labi, ka tā, jo šodien, mainot joslas, pēkšņi iznira mašīnas sānā zaļš motocikls, kuru pēdējā brīdī pamanīju, lai paspētu atlikt manevru. Tā jau ir, ka braucot automātiski piefiksē tikai apkārtējo automašīnkluču gabarītus un nemaz neiedomājies par tādu motociklveidīgo, kas var izpeldēt lielā ātrumā no jebkurienes.

P.S. Esmu reiz Jūrmalā redzējis, kas paliek pāri no motocikla pēc avārijas (vadītājs jau bija nokasīts), bet toreiz vēl nebiju vecs un negatīvu iespaidu uz mani tas neatstāja.

(ir doma)
No:[info]shelly - phelly
Datums:5. Aprīlis 2006 - 00:10
(Saite)
Mani motociklos visvairāk atbaida tas, ka mūsu platuma grādos tie ir lietojami visai ierobežotā laika periodā. Atceros savu kursabiedru, kas rudenī jelje varēja nokāpt no moča - bija teju vai piesalis pie tā :P
Bet mans tēvs savulaika bija šausmās par Itāliju, jo tur pilsētās ir ļoti daudz skūteru - ar tiem esot vēl trakāk.
(Atcirst) (Pavediens)
No:[info]kaitnieks - paitnieks
Datums:5. Aprīlis 2006 - 00:19
(Saite)
[info]krasais stāstīja, ka Itālijā visi brauc kā maniaki, neskatoties, krustām, šķērsām. Vot, kā tādos apstākļos izdzīvot skūteristam, nesaprotu.
Bet mūsu platuma grādos viss ir vienkārši - vasarā mocis sev un kabriolets ģimenei, bet ziemā liels mersis sev un volvo ģimenei. Un tas nav viedoklis, bet neapstrīdāms fakts.
(Atcirst) (Vecākais)
No:[info]krizdole - prizdole
Datums:5. Aprīlis 2006 - 18:32
(Saite)
laikam jāatmet tā doma par skūteri vasaras sezonai.

Un atceries to reklāmu "Nesteidzies! Tevi gaida mājās." :P
(Atcirst)

(ir doma)